A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2012 Április
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

ápr

13

Április 13. péntek, Ida napja

2012.04.13 - péntek

A misztikus 13-as

 

Egyesek szerint péntek 13. szerencsétlen nap, mások szerint viszont ez is ugyanolyan, mint a többi.

 

Ida névnap

 

Ida több germán név egybeesése. Keletkezhetett az egyik valkür, Itis istennő nevéből, vagy az id szótőből, akkor pedig jelentése: tevékeny, serény.

 

 

Babonás nem vagyok, Itis istennőt nem ismerem, de egy dolog biztos. Ma ezen a misztikus napon Mózes Ernőné Ida aki egy rendkívül kedves és nevéhez méltóan tevékeny és serény csapattag elérte az igazgatói szintet.

 

Gratulálok Idus a teljesítményedhez!

 

 

Biztos vagyok benne, hogy az weboldalt rendszeresen látogatók, találkoznak még Ida nevével itt a blogban, amikor a további sikereiről fogok beszámolni.

márc

25

Az első mérföldkő

2012.03.25 - vasárnap

 

2011. október 20.-án csatlakoztam a DXN céghez. A csatlakozásról és az akkori érzéseimről az üzlet kapcsán a február 18.-ai blog bejegyzésemben olvashatsz.

 

Azóta eltelt újabb egy hónap és a motiváltságom nem csökkent az üzlettel kapcsolatban. Az elmúlt hetek egyre több teendővel, egyre több élménnyel és egyre több ember megismerésével teltek. A hálózat folyamatosan növekszik és mára komoly fogyasztói réteget, szolgál ki a velem együtt dolgozó csapat. A terméket fogyasztók visszajelzései egyre inkább nyilvánvalóvá tették számomra, hogy a DXN cég által gyártott termékek rendkívüli dolgokra képesek. A weboldalon olvasható vélemények is ezt tükrözik, de mindezeket személyesen is megtapasztalhattam és ez nagyon motiváló.

 

A csapat, amellyel együtt dolgozom nagyon lelkes, és igazán jól bemutatja, hogy ebben a cégben nem kell marketing-gurunak lenni ahhoz, hogy sikeres legyél. A csapat vegyes összetételű. Van orvos, természetgyógyász, egyetemi oktató, egyetemi hallgató, erdész, pedagógus, karbantartó, gyeden lévő kismama és még megannyi különböző helyről vagy élethelyzetből érkező ember.

A közös bennük, hogy megtapasztalták a termékek jótékony hatását, és így hitelesen tudják képviselni a céget, amelynek köszönhetően a hálózat gyarapodása sem marad el. Nem mellékesen a munka eredményeként jó úton haladunk többen a csapatban a jelentős passzív jövedelem megszerzése felé.

Ma, azaz 2012.03.25.-én körülbelül 5 hónappal a céghez történt csatlakozásom után elértem az első igazi mérföldkövet. Star Agent minősítést szereztem. 5 hónapja komoly összeget nem tettem volna arra, hogy ez el fog következni. Ma már tudom, mire képes a termék, mire képes a csapat és nem kérdéses, hogy a csapatom több tagja is követ engem a sikerek útján.

 

Biztos vagyok benne, hogy az igazi sikertörténet még csak most kezdődik el.

 

Életem legjobb befektetése volt az 5000 Ft-os regisztrációs díj.

 

Amennyiben kérdésed van, keress bátran vagy csatlakozz hozzám, hogy megtapasztald a DXN sikeres világát.

 

http://www.e-kavehaz.com/uzleti_lehetoseg 

 

Biró Dániel

biro.daniel.dxn@gmail.com

06204197728

 

márc

11

Dato' dr. Lim Siow

2012.03.11 - vasárnap

Tegnap Budapesten volt a DXN 3. születésnapja alkalmából rendezett üzleti szeminárium.

 

Dato' dr Lim Siow a DXN alapítója és igazgatója is előadást tartott. Dato' dr Lim Siow igazán karizmatikus és humoros ember, rendkívüli energia áradt belöle. Mint minden DXN rendezvény a tegnapi is kitűnően sikerült.

 

 

 

márc

3

A cordycepsről

2012.03.03 - szombat

Lassan 3 hónapja használom a cordyceps-et. A napi rendszeres szedésének köszönhetően van elég saját tapasztalatom ahhoz, hogy bátran állíthatom ez valóban egy csodaszer.

 

Kínában a Cordyceps használatának története több mint 1200 évre nyúlik vissza. A Cordyceps növényt már akkor csodatevőnek, isteni ajándéknak tartották. Kínai orvosok sok rendellenesség ellen sikeresen használták.

 

 

 

A kínai Cordyceps (cordyceps sinensis) a gombák családjába tartozik. A Cordyceps magashegyi növény, 3500 méternél magasabb hegyekben terem. Kína, Nepál és Tibet hegyvidékeiben honos. Különféle rovarok lárváinak teteméből nő ki, és a nyári napforduló idején gyűjtik be. Nevének jelentése: „télen rovar, nyáron növény”

A Cordyceps magában hordozza a túlélés információját. A Cordyceps gombának a teste a tápanyagokban gazdag, specifikus biológiailag aktív komponenseket tartalmaz. Éppen ezért a Cordyceps-et az egészséget erősítő, szervezetet tonizáló szerként használják.

A kínai sportolók az 1993-ban a Németországban megrendezett Szabadtéri Atlétikai Világbajnokságon kilenc világcsúcsot döntöttek meg. Ennek eredményeként teljesítménynövelő hatása legendássá vált, és az elit atléták között a legkeresettebb táplálék-kiegészítők közé került. Mára több és több aktív életmódot folytató ember fedezi fel magának az energiaszint az általános életerő és az állóképesség javítása terén

A Cordyceps-nek nagyon széles a hatásköre. Az immunjavító és -erősítő funkcióján kívül nagyon hasznos a Cordyceps adaptogén tulajdonsága. A Cordyceps kapszula kiegyensúlyozott csi-energiát hordoz magában és növeli a szervezet ellenállását az oxigénhiánnyal, mérgekkel és nagy fizikai megterhelésekkel szemben.

 

Az ember ahogy olvassa e rövid összefoglalót a cordyceps gombáról és hatásairól azonnal felmerül benne a kérdés: Valóban ilyen csodás ez az anyag?

 

A válaszom határozottan: IGEN

 

Napi 2 szem cordycepset szedek naponta. Azóta duzzadok az energiától. Naponta 12-14 órát dolgozom, és éjszakánként 4-5, szerencsés esetben 6 órát alszok. Bár fiatal vagyok még (33) de 12 éve nagyjából hasonló megterhelés mellett élek, és ez azért „nyomot” hagyott rajtam. A cordyceps tabletta szedését megelőzően krónikus fáradtságtól szenvedtem. Gyakorlatilag a nap bármely szakában, bárhol el tudtam volna aludni, ha lehetőségem lett volna rá. A használatot követően már az első hét után kezdtem érezni, hogy valahogy élénkebben kelek, és délutánonként nem jön rám olyan gyakran az addig szokásos holtpont.

Mára teljesen kipihentnek érzem magam, pedig életvitelemen nem változtattam semmit. Az eddigi 3 ébresztőóra már a múlté és csak a régmúlt megszokása miatt húzok fel 2 ébresztőt, amit általában mielőtt belekezdene rémes csipogásába, lekapcsolok. A szokásos 6 órai kelés előtt már gyakran 5-5:20-kor spontán ébredem annak ellenére, hogy ugyanúgy éjjel 1 után fekszem. A délutáni holtpontok már a múlt és a munkámból adódó stresszt is sokkal jobban viselem.

Az általános energizáló hatáson túlmenően még egy konkrét változást vettem észre. A változás azonban nem vehető észre kívülről, de egy intim szituációban (pl.: ágyban) egyértelműen érzékelhető. Erről ennyi talán legyen is elég:)

 

 

 

A cordyceps kapszula megvásárolható a http://www.e-kavehaz.com/termekek linken.

 

 

 

 

Egy doboz tartalma 120 kapszula. (450 mg Cordyceps sinensis / kapszula)

 

 

Biró Dániel

biro.daniel.bva@gmail.com

06-20-4197728

 

febr

18

2012.02.18 - szombat

Lassan 4 hónapja kezdtem meg a DXN termékek forgalmazását az üzlet építését.

 

Szkeptikus voltam örök életemben az MLM rendszerekkel szemben, bár tudtam elméletben mindig is, hogy a hálózat miként működik, mik az előnyei és értelemmel ezeket be is láttam, de valahogy mégsem éreztem a dolgot magaménak. Kicsit mindig olyan „cikinek” éreztem a dolgot, nem szerettem, ha valaki arra ösztönöz, lépjek be valamelyikbe és én sem szeretek senkit agitálni semmire.

Szociális munkásként alapattitűdöm, hogy senkit nem kívánok megmenteni, pusztán alternatív utakat villantok fel a kliens előtt, de választani neki kell. Képessé próbálom tenni Őket a saját döntésre azzal, hogy megmutatom neki a lehetőségeket, az alternatívákat, de dönteni helyettük nem döntök, mert egy idő után saját lábra kell állni, és addigra önállóvá kell válniuk a szakembertől. Ugyanez az attitűd volt az amely sokszor nehezítette a hálózati rendszerekben történő tevékenykedésemet.

 

Aztán beléptem a DXN rendszerébe.

 

Két oka volt döntésemnek.

Az egyik, hogy a fő termékcsoport egy egészséges kávé és én nagyon szeretem a kávét.

A másik pedig, hogy jelen rendszer egy online MLM rendszer, amelyben számomra az „online-ság” volt oly csábító, mert szeretem ezt a világot és elég otthonosan is mozgok benne.

Nagy motivációval kezdtem meg a munkát, bár sok időm nem volt rá, három egyéb munkahelyem mellett.

 

Elöljáróban csak annyit NEM BÁNTAM MEG a dolgot!

 

A rendszerben nincs kötelező vásárlás elvárva, de mivel szeretem a kávét így elkezdtem fogyasztani a ganodermás kávét. Rövid idő alatt magam is megtapasztaltam az egészségre gyakorolt jótékony hatását (ami egész döbbenetes). Semmi mást nem tettem, mint azt, hogy ha kérdezte valaki mit iszok elmondtam neki a dolgot. Nem volt már a „ciki” érzés bennem, mert saját magam is tapasztaltam a jótékony hatását és így nem okozott gondot a elmondani azt. Soha nem éreztem, hogy hiteltelen dolgot mondanék.

Működött a dolog. Eddig ha valaki kipróbálta a terméket legyen az kávé vagy étrend kiegészítő senki nem hagyta abba a fogyasztást és jó páran megismerve az üzleti részt be is regisztráltak a rendszerbe. Örvendeztem is, hogy végre egy MLM rendszer, ahol nem kell agitálni senkit semmire, a termék olyan kiváló és jótékony hatású, hogy eladja saját magát és az üzletet is viszi.

Azóta bővül a csapatom és jó pár törzsvásárlóm is van, akik mind pozitív visszajelzéseket adnak a termékről.

A DXN rendszerében a termékfogalmazásból származó pontértékek kumulálódnak és soha nem vesznek el, így óhatatlanul halad felfele az ember a bónusz-részesedés létráján.

 

A kiváló termék és a rendkívüli üzleti modell számomra azt eredményezte, hogy megtaláltam végre egy olyan MLM rendszert, amelyet örömmel és hitelesen tudok végezni, mindenféle „ciki” érzés nélkül.

Nézd meg te is a weboldalt és bármilyen kérdés esetén, keress bátran.

biro.daniel.bva@gmail.com

 

Örülök, hogy a DXN mellett döntöttem 2011. október végén. :)