A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2012 November
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

nov

29

Start Képzés és Dubai

2012.11.29 - csütörtök

A héten Kaposváron Start képzést tartott Zseli Csaba SD.


Bevallom soha nem vettem részt még Start képzésen bár már több mint egy éve a DXN forgalmazója vagyok. Mondanom se kell, hogy kihasználtam a lehetőséget, hogy "házhoz" jön Csaba egy képzéssel, így elmentem. Csaba egy rendkívül dinamikus ember és szuper előadó. Ismerem hiszen régóta együtt dolgozunk és talán mondhatom barátok vagyunk. Csaba az én felső vonalam :)

A képzés várakozáson felül teljesített, nem mintha nem gondoltam volna, hogy Csaba jó lesz, de mégis többet adott a vártnál. Bárki is úgydönt, hogy ebbe az üzletbe fog (amit bátran tudok ajánlani), mindenképpen vegyen részt egy ilyen, amúgy ingyenes képzésen. Olyan komoly gyakorlati tapasztalatokat és ismereteket kaphat az ember amely egészen új dinamikát adhat az üzletnek. Köszönöm a lehetőséget ezúton is.


Ja majd elfelejtettem (persze nem). Csaba részt vett a DXN ITSI 2012 Dubai túrán, ahonnan kaptam tőle egy kis meglepetést, amely nagyon megtisztelő volt számomra.


Elhozta nekem bár csak kicsiben a Burj Khalifa mega-felhőkarcolót.  A makett csodaszép és gyönyörű kis gyémántszerű kövekkel van kirakva. Ez valamit eszembe is juttatott. Gyémánt!! Ja igen Star Diamond. Most ez a cél. Bár teszem hozzá a rubin is gyönyörű, de tény, hogy a gyémánt az szebb.


Köszönöm mégegyszer a nagy meglepetést és a kedves gesztust :)

 

 

 

nov

1

Makes life better

2012.11.01 - csütörtök

okt

20

Ígértem, hogy beszámolok minden fontos történésről a DXN üzletemben. Ismét történt egy változás amely mérföldkőnek tekinthető a saját üzlet építésében.

 

2012.10.20.-án elértem a Star Ruby szintet a DXN üzletben.

 

Számokban: 365 nap, 125 fő a hálozatban, havi 10.000 PV feletti forgalom

 

Az 1 év nem kevés idő, amit munkával töltöttem az üzletben. Bár nyilván ez nézőpont kérdése. Amennyiben azt nézem, hogy többi munkahelyemen mióta és milyen intenzítással dolgozok, akkor azt mondhatom 1 év nem sok és nem kellett beleszakadni a munkába. Persze ez nem jelenti azt, hogy csak a lábamat lógatom, de nem is egy lehetetlen mennyiségű energiabefektetés van a teljesítmény mögött.

 

Az elmúlt egy évnek nem csak és kizárólag számszerűsíthető vagy anyagi előnyei voltak. A munka során nagyon sok emberrel találkoztam, nagyon sok embernek sikerült segíteni és ami a legmegnyugtatóbb, hogy a legtöbb emberrel ma is tartom a kapcsolatot vagy azért mert barátok lettünk vagy azért mert elégedett törzsvásárlóvá vált. Aki ebbe az üzletbe belekezd az hamar rá fog arra jönni, hogy az anyagi dimenziókon túl sokkal többet tud adni nekünk a DXN.

 

A fejlődés az elmúlt évben dinamikus volt. Válság ide, válság oda a termék olyan meggyőző, ha valaki kipróbálja, hogy nem lesz kétsége. A fejlődés meggyőződésem, hogy továbbiakban is jelentős lesz.

 

Zárszóként had ismételjem önmagamat : Életem legjobb befektetése volt az 5000 Ft-os regisztrációs díj kifizetése és nem bántam meg, hogy csatlakoztam a DXN-hez.

 

A Star Ruby szint egy mérföldkő, de nem egy végcél. Megyünk tovább, fejlődünk, bővülünk, növeljük az elégedett vásárlók számát és nevezetek anyagiasnak de növelem a jövedelmemet is :)

 

Az új fókuszpont : a gyémánt. Hamarosan beszámolok arról is:)

 

 

Biró Dániel SR

06204197728

www.e-kavehaz.com

biro.daniel.bva@gmail.com

 

 

 

szept

9

Ősszel megnyilik a lehetőség ingyenes kávékóstolásra. Aki élni kíván a lehetőséggel nem kell mást tenni mint időpontegyeztetés céljából telefonon vagy e-mailban megkeresnie. Vidéki érdeklődök is bátran keressenek. A kávékóstolás semmilyen kötelezettséggel (vásárlási vagy egyéb) nem jár.

 

Biró Dániel

06204197728

biro.daniel.bva@gmail.com

 

szept

6

:)

2012.09.06 - csütörtök